Help mee bij HET MEER VAN GALILEA

Op donderdag 25 mei 2017 is het Hemelvaartsdag. Vanaf 2010 organiseert een grote groep vrijwilligers uit de regio Hollandscheveld het evenement 'HET MEER VAN GALILEA'. We zijn op zoek naar alle soorten hulp, met namen op vrijdag 26 mei om alles weer op te ruimen en op te bergen voor volgend jaar.

Vanaf 's avonds 19.00 - 23.00 uur zal Recreatieterrein Schoonhoven opnieuw veranderen in HET MEER VAN GALILEA in de tijd dat Jezus op aarde was. Vissersboten, huisjes uit die tijd, een heel paleis, herders met schapen, ezels, kraampjes, romeinse soldaten, muzikanten, toneelspelers, figuranten en dat allemaal in bijpassende kleding. Een avondvullend programma met vertolkingen van de gebeurtenissen uit die tijd, die nagespeeld en vertelt worden.

Vrijwilligers
Vrijwilligers maken 'Het Meer van Galilea'!  Ondanks dat we al op vele vrijwilligers mogen rekenen, zijn we altijd op zoek naar U en JOU! Kun je bouwen, verven, klussen, monteren, demonteren, sjouwen, naaien, koken, bakken, toneel spelen, vlot babbelen? Stuur een email met je gegevens en meld je aan op secretariaat.mvg@live.nl ! We nemen dan contact met u / jij op om zo je inbreng bij 'Het Meer van Galilea' in te plannen. Je kunt je ook opgeven via Robert-Jan: protestantsegemeentegeesbrug@hotmail.com

Voor meer informatie: meervangalilea.nl/