Pesachmaaltijd

Op de dag die wij vandaag de dag ‘witte donderdag’ noemen vieren de Joden het Pesachmaal om te herdenken dat God het volk van Israël uit Egypte heeft geleid. Ook Jezus vierde met zijn vrienden het Pesachmaal, wat later bekend werd als het laatste avondmaal. Jezus brak het brood en deelde de wijn als teken van zijn lichaam en zijn bloed.

 

UITNODIGING

Op witte donderdag 29 maart willen wij deze maaltijd met jou vieren en herdenken in onze dorpskerk in Geesbrug. U en jij zijn van harte welkom, de deur is open vanaf 17:30 en we beginnen om 18:00 uur. We zorgen dat wij op tijd klaar zijn zodat iedereen thuis kan zijn voor het begin van The Passion. De avond zelf is kosteloos, wel zal er een schaal voor eigen bijdragen staan.

GEEF JE OP!

Graag horen wij of jij bij deze avond aanwezig wil zijn, zodat wij rekening kunnen houden met het hoeveelheid eten. Op geven kan bij Tirza Jonkman en Jantinus Jonkman. (0524-291055 (familie Jonkman) en 06-10834267 (Tirza Jonkman)

HELPEN?

Wil jij helpen bij deze avond? Bijvoorbeeld omdat jij graag een gerecht maakt voor het eten, helpt met de afwas of een andere taak wilt vervullen deze avond. Meld je gerust bij Tirza of Jantinus, alle hulp is welkom.