Schuurpraise

Ook deze zomer is er weer Schuurpraise in de schuur vlakbij de bocht van de Verlengde Hoogeveensche Vaart richting Nieuweroord. Op 29 juli zal de band 'Online' uit Nieuweroord meewerken. Online is een jonge, in 2011, opgerichte band en bestaat uit twee zangeressen, een gitarist/zanger, een saxofoniste, een drummer, een bassist en een geluidsman. De naam Online verwijst met een knipoog naar het feit, dat de mensen doorlopend online willen zijn met bijvoorbeeld hun mobiele telefoon. Vergeten wordt, dat God altijd al online voor ons was en dat nog altijd is! Wij hopen dat wij, door middel van onze muziek, er aan kunnen bijdragen dat mensen online voor God zijn!

Zij spelen een aantal Covers maar zullen eveneens de samenzang met voornamelijk Opwekkingsliederen en een aantal Amerikaanse gospelsongs. Het belooft een prachtige avond te worden. Er is tevens een korte meditatie.

5 augustus: Countrytrailband
12 augustus: Matthijn Buwalda
19 augustus: Reni en Elisa

Aanvang 19.00 uur. Kom op tijd want vol is vol. Neem wel je eigen stoel mee. We hebben ook zelf een aantal stoelen dus wanneer je bijvoorbeeld op de fiets komt, is dat ook een mogelijkheid.

Wees welkom!

Groet, familie Folkers en familie Bleker

 

Meer informatie: https://nl-nl.facebook.com/schuurpraise/